Εταιρία


Η εταιρεία μας ασχολείται με τη διάθεση προϊόντων SHIELD, COMFORT , PRESTIGE & LUXURY, υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα Eυρωπαϊκά πρότυπα  που προστατεύουν την κατοικία από το κρύο, τη ζέστη, τον αέρα, το νερό και από όλους τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, Ρολά,  Σίτες, Πόρτες Δωματίων, Εισόδους Ασφαλείας, Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας, Γκαραζόπορτες, Πόρτες Πυρασφαλείας και Γενικής Χρήσης, Πέργκολες, Στέγαστρα & Κάγκελα και άλλα συναφή είδη θα βρείτε μέσα από την περιήγησή σας στην σελίδα μας.
  
Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές και το σύνολο των προϊόντων μας χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών.
 

ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιότητα

Οι πράξεις μας χαρακτηρίζονται από διαφάνεια, ειλικρίνεια και συνέπεια. Τηρούμε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις μας έντιμα και αμερόληπτα, χωρίς να επηρεαζόμαστε από εξωγενείς παράγοντες ή από προσωπικές συμπάθειες και εκτιμήσεις.

Ομαδικό Πνεύμα  

Η ομάδα της H.L.S. είναι πάντα δίπλα σας και δίνει λύσεις σε πιθανά προβλήματα. Ενθαρρύνουμε και χρησιμοποιούμε την αμφίδρομη επικοινωνία και τον εποικοδομητικό διάλογο.

Πρωτοπορία  

Η καινοτομία αποτελεί συνεχή μας δέσμευση. Αναζητούμε νέους τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τα προϊόντα SHIELD, COMFORT , PRESTIGE & LUXURY για την κατοικία. Υποστηρίζουμε τη δημιουργικότητα και θεωρούμε ότι ο κάθε ένας από τους Συνεργάτες μας μπορεί να συνεισφέρει στη διαρκή βελτίωσή μας. 

Ποιοτική Εξυπηρέτηση

Για εμάς ο Πελάτης είναι η Πρώτη μας Προτεραιότητα. 
Εκδηλώνουμε έντονο και αληθινό ενδιαφέρον για τις ανάγκες τους, εξυπηρετώντας με επαγγελματισμό, ευγένεια και υπομονή, ικανοποιώντας όλες τις προδιαγραμμένες απαιτήσεις και προσδοκίες τους. Διαχέουμε τη γνώση και εκπαιδεύουμε τους πελάτες στην επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσθέτοντας αξία στη συνεργασία μας. 

Δημιουργούμε μία σχέση εμπιστοσύνης που παραβλέπει πρόσκαιρα οφέλη και στοχεύει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με οφέλη για όλους.

Οι δικοί μας Πελάτες είναι ευχαριστημένοι Πελάτες. Για εμάς, οι Πελάτες μας είναι Συνεργάτες. 

Προσφέρουμε προϊόντα που ικανοποιούν ανάγκες δημιουργώντας εμπιστοσύνη , εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, με Home Life Systems. 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας και τις σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές που χρησιμοποιούμε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τη βέλτιστη, για την περίπτωσή σας, λύση.